Hallo allemaal, om te beginnen hoop ik dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. En deze uitzonderlijke situatie zo goed mogelijk doorkomen.

Dit bericht volgt na een periode van stilstaan, nadenken, pre-teaching, bezinnen, en uiteraard volgend op de wekelijks veranderende situatie in ons land.
 

Versoepeling van de Corona/COVID-19 maatregelen… 

“Kunnen portretshoots nu stilaan weer?”
“Mijn webshop heeft dringend betere productfoto’s nodig”
“Zijn die prints ook te koop?”

 

Dit en andere vragen…

Om te beginnen werk ik enkel op afspraak, zo is er nooit het risico dat iemand moet staan wachten en er te veel volk tegelijk aan de studio staat. 

Studioportretten:

Dit beperk ik op dit moment nog tot 1 persoon op de set, voor gezinnen bekijk ik dit per opdracht omdat in een studio niet altijd voldoende ruimte is. Een aanrader is en blijft dan indien het over meerdere personen gaat van hier een buitenshoot voor te boeken. Dan kunnen we genoeg afstand bewaren en met het mooie lenteweer is het ook wel fijn om in een fleurige omgeving te bewegen dan een donkere studio!

Pasfoto’s:

Enkel op afspraak aangezien ik niet dagelijks in de studio aanwezig kan zijn. Mensen die moeilijk ter been zijn mogen bijgestaan worden door 1 begeleider, kinderen door 1 ouder.

Reportages:

Idem hier, dit moeten we per type bekijken wat en hoe en de voorkeur is en blijft een buitenomgeving.

Productfotografie, reproducties, campagneshoots:

Dit kan allemaal op afspraak in studio of op locatie -indien er genoeg vrije ruimte is om me alleen te kunnen laten werken- bij campagneshoots waar mensen nodig zijn zal het uiteraard ook een beperking zijn tot 1 model op set (of meerdere indien uit hetzelfde gezin) en maximaal 1 persoon van de opdrachtgever (Art Director vb) en indien nodig maximaal 1 stylist. Met beeldmontage kunnen we altijd achteraf de illusie van een volle set nabootsen. Briefings, previews kunnen perfect gemaild worden & beoordeeld en bijgestuurd via video/telefonie/mail waardoor u als opdrachtgever ook minimaal aanwezig dient te zijn.

Beeldbewerking:

Ook dit is perfect mogelijk vanop afstand.

Persoonlijk werk

Een print kopen uit één van m’n documentaire reeksen?
Dat kan ook, bezoek gerust even de shop: https://www.jovdm.be/winkel om de print van jouw keuze te bestellen!

Mits goede afspraken kunnen we weer heel veel leuke shoots inplannen!

Stay safe, als we samen ons verstand gebruiken moeten we niet terug in ons ‘kot’

PS: Onofficieel kan ik jullie nu al melden dat de POP-UP Studio in Willebroek Centrum normaal al tot eind december 2020 m’n uitvalbasis zal blijven!!!